GlucoMen Day CGM Sensor

Ez az elektrokémiai szenzor 14 napon keresztül méri a szövetközi folyadékban lévő glükózszintet. Az adatokat a távadó tárolja, és Bluetooth-on keresztül automatikusan elküldi a megfelelő alkalmazásnak, amely percenként új valós idejű glükózértéket jelenít meg.

CGM sensor

kíméletes a bőrhöz

A nagyobb tapaszfelület és a kisebb ragasztókoncentráció csökkenti a bőrpír és a bőrérzékenység előfordulásának esélyét.


Jól tapad a bőrhöz, így elkerülhető a véletlen elmozdulás, és jobban ellenáll az ütődéseknek.

  • fájdalommentes

  • nincs mellékhatás

Person

Szenzorbehelyezés fájdalomértékelése

Fájdalomészlelés eloszlása egy 0-20-ig terjedő fájdalomskálán, ahol a GlucoMen Day CGM szenzor felhelyezésekor érzett fájdalmat hasonlítják az ujjbegyszúráshoz(1).

Graph

A jelentések szerint a GlucoMen Day CGM érzékelő felhelyezésekor tapasztalt fájdalom átlagosan 1,3 volt egy 0-tól 20-ig terjedő fájdalomskálán. Összehasonlításképpen, az ujjbegyszúrás átlagos pontszáma 4,9 volt.


(1) GlucoMen Day CGM technikai fájl, CEVAL tanulmány.

Bőrirritáció értékelése

A bőrirritáció értékelésének eredményei a szenzor eltávolítása után(1)

Informations

A klinikai vizsgálatok során, a felhelyezés helyén vagy a ragasztó alatt, nem fordult elő bőrpírral vagy ödémával járó nemkívánatos esemény (Draize pontszám ≥4).(1)

(1)GlucoMen Day CGM technikai fájl, CEVAL tanulmány.

könnyű és kicsi

Transmitter
Távadó
Sensor
Szenzor tapasz

A GlucoMen Day CGM szenzor egy újratölthető távadóból és egy szenzor tapaszból áll.


A GlucoMen Day CGM szenzor mindössze 25 g súlyú és mindössze 7 mm vastag.

Legyen naprakész az 77 Elektronika Kft. diabétesz kezelését szolgáló rendszereivel kapcsolatban

Iratkozzon fel a GlucoMen Day hírlevélre

Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót, hozzájárulok ahhoz, hogy a vállalattól promóciós közleményeket (hírleveleket) kapjak.

*Tájékoztatjuk, hogy a hírlevél tartalmazhat olyan tartalmakat, amelyekből következtetni lehet az Ön egészségi állapotára; ezért kérjük, olyan biztonságos e-mail címet adjon meg, amelyhez illetéktelenek nem férhetnek hozzá